Jämför lån - vi hjälper dig också!

Comboloan
Comboloan är den låneförmedlare som funnits längst i Sverige. De har arbetat med bolån och privatlån redan sedan år 2000 och har under tiden hunnit hjälpa över 140 000 kunder att få bättre lån. De ser till att ditt lån behandlas av ett flertal långivare så att du har möjlighet att få det bästa erbjudandet för dig.
Jämför nu
Lånebelopp, privatlån 10,000 - 500,000 SEK
Lånebelopp, bolån 150,000 - 10,000,000 SEK
Lånets löptid, privatlån 1 - 15 år
Lånets löptid, bolån 30 - 40 år
Ränta, privatlån 2.95 - 26.08 %
Ränta, bolån 1.35 - 9.00 %
Ålderskrav 18
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
Inkomstkrav 120,000 SEK
Uppläggningsavgift 0 SEK
Administrationsavgift 0 SEK
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 5 års löptid, nominell ränta 6.55% och 0 kr i uppläggnings-/avi­avgift blir den effektiva räntan 6,70%. Totalt belopp att betala: 117 540 kr. Månadskostnad: 1 959 kr fördelat på 60betalningstillfällen.

FAQ

vanliga frågor

Vad kostar det att låna genom Comboloan?

Det kostar ingenting för dig som låntagare, tjänsten är kostnadsfri. Den enda utgiften som tillkommer är kostnaden för räntan, som tas ut av bank eller långivare. Comboloan mottar en ersättning när ett lån förmedlats som godkänts av båda parter, låntagare och långivare.

Får jag bara en kreditupplysning?

Ja. Detta fungerar eftersom Comboloan agerar som din låneförmedlare, och de banker och långivare som ser över din profil behöver bara titta på den enda kreditupplysningen som Comboloan gjort på dig. På detta vis behöver din kreditvärdighet inte bli sämre på grund av att flera kreditupplysningar har gjorts i ditt namn.

Ska jag ha en medsökande på min låneansökan?

När du gör en ansökan tillsammans med medsökande ökar oftast dina chanser att få bättre villkor för ditt önskade lånebelopp. Ansöker du om ett lån för ett högt belopp ger det alltså bättre chanser när en medsökande också finns med i låneansökan.

Varför ska jag ansöka om lån genom Comboloan?

När du gör en låneansökan genom Combloan behöver endast en kreditupplysning genomföras, eftersom Combolan ser till att förmedla den till samtliga deras samarbetspartners som därefter kan ta fram ett erbjudande för dig. Det går oftast snabbt att få ett svar och bara inom några minuter kan du jämföra bankernas och långivarnas erbjudanden för att hitta det som passar dig bäst.

När får jag svar?

Ofta går det snabbt och du har flera svar inom några minuter. Vanligast har du fått dina erbjudanden inom drygt 24 timmar.

Vad är skillnaden på nominell och effektiv ränta?

Ditt lån har en rörlig ränta som du betalar, och den kallas nominell ränta. Effektiv ränta är en total räntekostnad som inkluderar både nominell ränta samt eventuella tillägg som exempelvis administrationsavgifter eller avikostnader.

När betalas lånet ut?

Ett privatlån betalas oftast ut inom 3-5 bankdagar efter att långivare eller bank har mottagit det signerade avtalet. Godkänner långivaren BankID är det god chans att processen går ännu snabbare. För bolån sker utbetalningen vanligtvis vid tillträde av den nya bostaden.

Hur går det till?

1. FYLL I ANSÖKAN

Fyll i ansökningsformuläret och ange dina uppgifter. Har du några frågor eller funderingar finns Comboloans kundservice tillgänglig per chatt.

2. INVÄNTA ERBJUDANDEN

Comboloan samlar erbjudanden från flera långivare. I de flesta fall får du svar direkt, oftast har alla erbjudanden inkommit inom 24 timmar.

3. VÄLJ DET BÄSTA ERBJUDANDET

Alla dina erbjudanden finns tillgängliga under dina sidor hos Comboloan. Sidan uppdateras när nya erbjudanden inkommer. Här kan du jämföra och hitta det bästa erbjudandet.

Comboloan

har prutat dina lån sedan år 2000.