Axo Finans jämför privatlån åt dig

Axo Finans
Det är både tids- och resurskrävande att jämföra långivare. Därför kan Axo Finans gör det jobbet åt dig. Axo Finans förmedlar privatlån utan krav på säkerhet för lånet. Genom att presentera din ansökan för alla deras samarbetspartners, kan Axo Finans hjälpa dig finna lånet som passar dig bäst. Du kan oftast förvänta dig ett svar redan samma dag. Axo Finans är en lånemäklare vars verksamhet har godkänts av Finansinspektionen och som regleras efter deras riktlinjer.
Jämför nu
Lånebelopp 5,000 - 600,000 SEK
Lånets löptid 1 - 20 år
Ränta 2.95 - 26 %
Effektiv ränta 3.7 - 26.9 %
Ålderskrav 18 - 70
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Nej
Inkomstkrav 100,000 SEK
Uppläggningsavgift 495 SEK
Administrationsavgift 35 SEK
Räkneexempel: Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

FAQ

vanliga frågor

Kan jag ansöka?

Det går bra att ansöka hos Axo Finans om du har fyllt 18 år och har en inkomst på minst 8 400 kr.

Hur snabbt får jag pengarna?

För dig som godkänner ditt låneavtal via BankID kommer pengarna finnas tillgängliga på ditt konto inom drygt två arbetsdagar.

Vågar jag låna via nätet?

Det är säkert att låna pengar genom Axo Finans. De samarbetar bara med långivare som är godkända genom Finansinspektionen, och givetvis är Axo Finans som låneförmedlare också godkända hos dem.

Vad kostar det att göra en låneansökan?

Det kostar ingenting att göra en låneansökan genom Axo Finans. När du väl har fått ett erbjudande har du 30 dagar att fundera på saken.

Hur mycket kan jag låna?

Du kan ansöka om ett lån hos Axo Finans mot upp till 600 000 kr, och de har inga krav på säkerhet.

Hur länge får jag låna pengarna?

Hos Axo Finans har du möjlighet att låna i upp till 20 år. Under tiden kan du alltid betala av större belopp på lånet om du önskar, eller hela lånesumman.

Behöver jag ta flera kreditupplysningar?

När du ansöker genom Axo Finans som låneförmedlare behöver du endast ta en enda kreditupplysning genom UC (Upplysningscentralen AB). Det är för att samma kreditupplysning används i din ansökan som skickas till deras samarbetspartners.

Hur går det till?

1. SKICKA EN ANSÖKAN

Du kan göra en ansökan genom att fylla i formuläret på Axo Finans hemsida. Därefter skickas den iväg till flera banker och lånegivare som tävlar om att få dig som kund.

2. MOTTA LÅNEERBJUDANDE

Så snart Axo Finans har mottagit alla svar kommer de att kontakta dig per telefon för att presentera de bästa erbjudandena.

3. GODKÄNN LÅNET

Till sist godkänner du enkelt lånet med BankID eller genom att signera skuldebrevet. Erbjudandet gäller i 30 dagar så att du kan fundera på det lugn och ro.

Axo Finans

jämför privatlån åt dig. Låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet via Axo Finans.