Sänk dina lånekostnader

Advisa
Advisa har snabbt etablerat sig som en av Sveriges främsta aktörer inom lån. De erbjuder sina tjänster i Sverige och Finland. De har samlat över fyrtio banker och låneinstitut och kan på så vis erbjuda alla sina kunder de bästa villkoren möjligt.
Jämför nu
Lånebelopp 5,000 - 600,000 SEK
Lånets löptid 1 - 20 år
Ränta 2.95 - 26.05 %
Effektiv ränta 3.01 - 29.27 %
Ålderskrav 18 - 75
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
Inkomstkrav 120,000 SEK
Uppläggningsavgift 0 SEK
Administrationsavgift 0 SEK
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 600 000 kr med 20 års löptid, nominell ränta 7.4 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.66 %. Totalt belopp att betala: 1 151 265 kr. Månadskostnad: 4 797 kr fördelat på 240 betalningstillfällen.

FAQ

vanliga frågor

VAD ÄR SVARSTIDEN?

Advisa brukar ge svar inom 5 minuter.

VAD KRÄVS FÖR ATT LÅNA GENOM ADVISA?

För att jämföra lån behöver du:

  • Vara minst 18 år gammal
  • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr från anställning eller pension
  • Inte inneha ett skuldsaldo hos Kronofogden

FÅR JAG BARA EN KREDITUPPLYSNING?

Ja, via Advisa får alla banker dela på en och samma kreditupplysning.

KAN JAG BETALA AV ETT LÅN I FÖRTID?

Ja, alla lån du tar genom Advisa har fri amorteringsrätt. Det betyder att du närhelst du önskar kan göra mer betalningar på lånet, eller lösa ut lånet fullständigt.

KAN JAG SAMLA MINA LÅN UTAN ATT BYTA BANK?

Ja. Du kan baka ihop (samla/lösa) alla dina lån utan att byta bank.

VILKEN RÄNTA OCH MÅNADSKOSTNAD FÅR JAG?

Räntan för ditt privatlån bestäms individuellt baserat på dina förutsättningar. Därför erbjuder Advisa dig hjälp med att förbättra din låneansökan. Ansökan skickas till flera banker och långivare vilket försäkrar att du erhåller så många erbjudanden som möjligt, med så låg ränta som möjligt.

KAN JAG LÄGGA OM MINA LÅN TROTS BETALNINGSANMÄRKNING?

Ja. Om din skuld hos Kronofogden är slutbetald finns det möjlighet att du lägga om dina nuvarande lån och sammanföra flera skulder till ett enda nytt lån.

Hur går det till?

1: FYLL I OCH SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Vare sig du vill samla dina befintliga lån eller ta ett nytt lån börjar du med att fylla i Advisas enkla formulär. När du är klar väljer du ”Ansök nu” så går ansökan iväg för behandling till deras 39 långivare. Förslagen visas därefter direkt på skärmen. Observera att långivarna blir ”inbjudna” att skicka dig ett erbjudande grundat på informationen du anger i ansökan. Det är alltså möjligt att ett urval av dem kommer bedöma ansökan, varpå de återkommer med ett potentiellt låneförslag.

2: VÄLJ BÄST FÖRSLAG

Det första svaret får du oftast inom en minut. I regel varierar svarstiderna mellan de olika långivarna, men du får ett meddelande per SMS av Advisa för varje svar du mottar. Normalt har du svar från samtliga långivare inom en arbetsdag. När du mottagit samtliga förslag väljer du det som passar dig bäst. Om du behöver hjälp går det att nå Advisas kundservice genom chatt och telefon.

3: SKRIV PÅ

Till sist kvarstår endast att skriva under lånehandlingarna (antingen digitalt eller för hand). Det kan hända att fler uppgifter efterfrågas. I så fall anges detta tydligt i avtalet. När lånehandlingarna är signerade betalas lånet ut inom kort.

Advisa

har sedan starten 2011 hjälpt över 254 000 kunder att jämföra lån.