Ansök om Flexibelt Lån nu. Betala av när du vill.

Komplett Bank
Andra långivare kallar det för konsumtionslån, renoveringslån, eller kanske fritidslån. Komplett Bank gör det enkelt istället, och kallar det för vad de gör det - Flexibelt Lån. Komplett Bank strävar efter att skapa en smidigare och flexiblare lånemarknad genom att erbjuda sina lånetjänster utan säkerhet och samtidigt ge sina kunder goda och gynnsamma villkor.
Låna nu
Lånebelopp 10,000 - 500,000 SEK
Ränta 4.9 - 19.9 %
Effektiv ränta 11.47 %
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Nej
Uppläggningsavgift 495 SEK
Administrationsavgift 35 SEK

FAQ

vanliga frågor

Hur mycket får jag låna?

Hos Komplett Bank kan du ansöka om lån mellan 10 000 kr och 500 000 kr. För varje kund görs en individuell bedömning och Komplett Bank meddelar dig inom kort hur högt belopp du får ansöka om.

Kan jag samla mina lån och krediter hos Komplett Bank?

Ja. Komplett Bank hjälper dig gärna se över att samla spridda lån och krediter och på så vis sänka dina totala kostnader.

Vad är ett lån utan säkerhet?

Ett lån utan säkerhet innebär att du som låntagare inte erbjuder någonting av din egendom som säkerhet i det fall att du inte har möjlighet att betala av ditt lån. För dig som kund innebär det en större frihet med ditt lån eftersom du kan använda pengarna till vad du vill. För långivaren innebär det en något större risk, och därför kan räntan vara lite högre än för andra vanligare lån.

Varför låna genom Komplett Bank?

Komplett Bank erbjuder deras tjänst Flexibelt Lån. Det kräver ingen säkerhet och du får självklart själv välja vad du använder pengarna till. De kräver inte att du amorterar lånet varje månad, utan endast att du betalar räntor och avgifter. Hur mycket du vill amortera lånet per månad är fritt upp till dig, efter egna möjligheter och omständigheter.

Vad kan jag använda pengarna till?

Du får använda pengarna till vad du själv önskar.

Hur går det till?

1. ANSÖK OM LÅN

Gör din ansökan direkt på Komplett Banks hemsida genom att fylla i deras enkla formulär.

2. MOTTA OCH GODKÄNN ERBJUDANDE

En offert skickas till dig. Erbjudandet är inte bindande och du kan givetvis gå genom allting innan du godkänner avtalet.

3. FÅ UTBETALNING

När du godkänt och signerat avtalet skickas pengarna direkt till ditt konto!

Komplett Bank

Erbjuder dig ett tryggt och flexibelt lån där du har möjligheter att själv planera efter egna förutsättningar.