Snabblån och SMS-lån upp till 30 000 kr hos Expresskredit

Expresskredit
Expresskredit har funnits som varumärke ända sedan 2008 och de har gett ut över 900 miljoner kronor i snabb- och SMS-lån. De står för tydlighet, snabba besked och funktionalitet. Om det dyker upp oväntade utgifter är du varmt välkommen att göra en ansökan hos Expresskredit. Det gör du enkelt genom deras webbformulär.
Låna nu
Lånebelopp 5,000 - 30,000 SEK
Lånets löptid 1 - 72 månader
Ränta 39.3 %
Effektiv ränta 51.95 - 77.75 %
Ålderskrav 18 - 72
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Nej
Inkomstkrav 0 SEK
Uppläggningsavgift 320 SEK
Administrationsavgift 35 SEK
Räkneexempel: Kreditgräns: 5 000 - 30 000 SEK. Minsta månadskostnad 6 % av total skuld eller 350 kr, vilket som är högst. Uppläggningsavgift 320 kr, Uttagsavgift 49 kr, Aviavgift 35 kr, Månadsränta 3,8 %, Nominell årsränta 39,3 %. Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor är 56,73 % som återbetalas i tolv månader, varav elva betalas med lägsta belopp och den tolfte månaden resterande skuld, totalkostnad 20 996 kronor.

FAQ

vanliga frågor

Vad är en flexibel kredit?

Expresskredits flexibla snabblån har samma funktion som ett kreditkort, fast på nätet. Du får ett kreditutrymme och du väljer själv hur mycket av det du vill använda. Du betalar endast för beloppet av kreditutrymmet som du faktiskt använder.

Vad är det för krav för att ta ett lån?

Du behöver vara mellan 18 och 72 år och folkbokförd i Sverige sedan minst fem år. Vidare behöver du ha en inkomst som ska ha deklarerats för sedan minst två år, samt du får inte ha något skuldsaldo eller betalningsanmärkningar.

När kommer mitt uttag?

Expresskredit genomför utbetalningar alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Har din bank möjlighet till direktutbetalning kommer pengarna med en gång. Om inte dröjer det cirka en bankdag.

Kan jag ta ett lån trots betalningsanmärkningar?

Nej, Expresskredit godkänner inte betalningsanmärkningar.

Vem är kreditgivare?

GF Money Consumer Finance AB.

Kan jag höja min kreditgräns?

Ja. Du kan se över möjligheten för en kredithöjning när du loggar in på Expresskredits hemsida. Vid en kredithöjning kommer Expresskredit göra en ny kreditprövning.

Tar Kreditexpress alltid en kreditupplysning?

Ja, Expresskredit kräver en kreditupplysning för att kunna bevilja ett lån.

Hur går det till?

1. FYLL I FORMULÄRET

Börja med att fylla i Expresskredits formulär. Du kan göra det på din dator eller telefon. Det tar bara några minuter att ange dina uppgifter, och Expresskredits kundservice finns tillgänglig om det dyker upp några frågor. En kreditupplysning kommer göras genom Creditsafe. Kreditupplysningen påverkar inte din kreditvärdighet.

2. IDENTIFIERA DIG

Du kan antingen identifiera dig genom att logga in på din bank, eller genom att skicka in en giltig kopia av ditt ID samt en övrig handling, så som en lönespecifikation eller ett kontobevis.

3. TA EMOT DINA PENGAR

När du har identifierat dig gör Expresskredit en kreditbedömning. Så snart den är godkänd gör de en utbetalning så snart som möjligt. En godkänd utbetalning når ditt konto inom en bankdag.

Expresskredit

är flexibel kontokredit på upp till 30 000 kronor där beskedet kommer snabbt och du enkelt kan styra din egen kredit på deras hemsida.