Jämför långivare helt gratis

enklare
enklare är en låne- och försäkringsförmedlare som hjälper dig som letar efter marknadens bästa erbjudanden. Eftersom de har samarbeten med flera banker och långivare har de möjlighet att jämföra låneerbjudanden för att finna alternativet som passar dig bäst.
Jämför nu
Lånebelopp 20,000 - 500,000 SEK
Lånets löptid 1 - 15 år
Ränta 2.95 - 29.5 %
Effektiv ränta 2.99 - 33.83 %
Ålderskrav 18 - 75
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
Inkomstkrav 0 SEK
Uppläggningsavgift 0 SEK
Administrationsavgift 0 SEK
Räkneexempel: Räkneexempel: Annuitetslån 15 år, belopp 500 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.11 %. Totalt belopp att återbetala 757 042:-. 180 avbetalningar. Räntekostnad 257 042:-. Individuell ränta varierar från 2.95 - 29.5% med effektiv ränta från 2.99 - 33.83%. Återbetalningstid 1-15 år.

FAQ

vanliga frågor

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån, eller blancolån, är ett lån utan säkerhet. Du kan använda pengarna från ett sådant lån till allt möjligt. Att du tar ett lån utan säkerhet innebär att du inte behöver pantsätta ägodelar för att ha rätt till lånet, exempelvis en bil eller bostad.

Behöver enklare göra en kreditupplysning på mig?

Ja, vid en låneansökan behöver enklare göra en kreditupplysning för att säkerställa återbetalningsmöjlighet. Men eftersom enklare är en låneförmedlare så krävs det bara en enda kontroll som sedan används för samtliga deras samarbetspartners. På detta sätt påverkas inte din kreditvärdighet på samma sätt som den skulle göra om du själv vände dig till flera enskilda långivare.

Hur kan jag använda ett privatlån?

Det är vanligt att använda ett privatlån för att samla mindre lån och krediter. På det viset kan du ofta sänka dina räntekostnader och samtidigt göra det enklare genom att samla dem på samma ställe och skapa en bättre överblick av dina omkostnader.

Kan jag ta ett privatlån även om jag har en betalningsanmärkning?

Betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden kan påverka möjligheten att ta ett privatlån, eftersom det är viktigt att du kan återbetala ditt lån. Har du några frågor kring detta, har du möjlighet att kontakta enklares rådgivare som ser över dem tillsammans med dig.

Hur går det till?

1. FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ ENKLARE.SE

Gör din låneansökan direkt på enklare med hjälp av deras formulär. Ange önskat belopp, återbetalningstid och dina uppgifter. Så snart du skickar din låneansökan kommer Enklare att låta sina bank- och finanspartners ta del av din ansökan och återkomma med de bästa erbjudandena.

2. JÄMFÖR LÅNEERBJUDANDEN VIA BANKID

Enklare kontaktar dig per mejl eller SMS med dina erbjudanden. De erbjuder även kostnadsfri rådgivning. Du kan själv se över samtliga erbjudanden på enklare genom att logga in med BankID.

3. VÄLJ, SIGNERA OCH FÅ LÅNET UTBETALT

När du har bestämt dig för ett erbjudande behöver du bara signera avtalet och lånet utbetalas till dig. Du kan signera med BankID.

enklare

Låna pengar online.